Vakantie Bijbel Week 2022
Familie Vrij in Albanië

Vakantie Bijbel Week 2022

Geplaatst op: donderdag 16 juni - aantal keer gelezen: 425

Dit jaar is de 25e editie van de VBW, dus dat is reden voor een groot feest! In de herfstvakantie wordt de VBW gehouden van 25 tm 27 oktober in de Haven. De VBW is bedoeld voor kinderen van 4 tm 10 jaar en het thema dit jaar is: ‘Alles andersom’. Houd de website in de gaten voor meer informatie (vbwmonster.nl) en volg ons via Facebook en Instagram (vbwmonster) voor actuele informatie! De datum van de bidstond/medewerkersavond is 12 oktober.

Vind je het leuk om mee te spelen, te helpen met de sketch, te dansen of zingen in de muziekgroep tijdens de VBW? Meld je dan aan bij Eline Bos via 06 – 177 047 34.

Ook zijn we op zoek naar land- en wegenkaarten, lege schoenendozen en oude, vergeelde pocketboekjes. Als u deze heeft en niet meer nodig heeft, kunnen ze ingeleverd worden in het halletje van de Haven. Daar staat een doos voor de VBW.

Hartelijke groet, de stuurgroep: Natasja Schonewille, Miranda Ouwendijk, Wendy Lucas, Naomi Anker, Eline Bos, Margreet Schellevis, Jessica Kruis en Inge Boers

Zondag 9 oktober
Ds. M.J. Tekelenburg