Brief van onze zustergemeente
Vakantie Bijbel Week 2020: ‘Duik erin’
Kleding voor Homórdzsentmārton
Kerkdiensten komende weken
Een gift geven voor diaconie of de Hervormde Gemeente Monster?

Kleding voor Homórdzsentmārton

Geplaatst op: donderdag 27 augustus - aantal keer gelezen: 901

Een aantal weken geleden zijn, na een periode van Corona-rust, 320 dozen met kleding richting Roemenië vervoerd. En ondertussen is er vanuit Homórdzsentmàrton bericht gekomen dat de kleding gearriveerd is. We zijn God dankbaar dat alles weer goed gegaan is en de kleding veilig is aangekomen. Ook in Homórdzsentmàrton zijn ze dankbaar dat er weer kleding is die verkocht kan worden.

De laatste maanden was de inzameling van kleding gecanceld vanwege het Coronavirus. Na de zomerperiode hopen we de kledinginzameling weer op te pakken. Houd voor de datum de kerkbode in de gaten.
Via deze weg bedanken we iedereen die op wat voor manier ook een bijdrage levert of heet geleverd bij de kledinginzameling.
Hierbij ook een dringende oproep om GEEN kleding in het schuurtje te zetten. De kleding kan alleen worden ingeleverd op de aangegeven inzamelmomenten.

Zondag 1 november
Ds. M. J. Tekelenburg