Boterletters
Kerkdiensten komende weken

Vakantie Bijbel Week 2020: ‘Duik erin’

Geplaatst op: donderdag 22 oktober - aantal keer gelezen: 232

Afgelopen dagen heeft de digitale VBW plaatsgevonden. Wat was het een leuke week, ruim 100 kinderen hebben meegekeken, thuis geknutseld en opdrachten uitgevoerd. Het was echt anders dan anders, maar niet minder leuk. Op zondag 25 oktober hopen we met elkaar de VBW af te sluiten met een kerkdienst. In deze dienst staat Mattheus 7: 24 - 29 centraal over het huis op de rots en op het zand. Het huis op de rots blijft stevig staan in de regen en de storm. Zo wil Jezus als een rots zijn voor jou. Als je op Hem vertrouwt en Hem volgt en doet wat Hij zegt, dan sta je stevig in het leven, wat er ook gebeurt!

Achter de schermen is er veel werk verricht om deze week goed te laten verlopen. Dank aan de vrijwilligers en een extra bedankje richting onze techniek mensen om deze livestream mogelijk te maken.
Op www.vbwmonster.nl en op Facebook/Instagram kunt u alle foto’s en filmpjes van de afgelopen dagen terugvinden.
Hartelijke groet, de stuurgroep

Zondag 29 november